Ευκαιρίες Εργασίας

Δουλέψτε μαζί μας

Σας αρέσει να επισκευάζετε προιόντα τεχνολογίας ? Νιώθετε όμορφα κάθε φορά που αλλάζεται μια οθόνη σε ένα iPhone ή κάνετε αναβάθμιση στον υπολογιστή σας ? Σας αρέσει να πειραματίζεστε με ολοκαίνουργια parts υπολογιστών ? Ε τότε σίγουρα είστε ένας απο εμάς …

Η iFastrepair ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα επισκευών στο κέντρο της Αθήνας και τώρα έχουμε καταστηματα στην Αθήνα, Βριλήσσια, Κιφησιά και Τρίπολη. Είμαστε στη συνεχή αναζήτηση για νέους χώρους που θα φιλοξενήσουν τα νέα μας μαγαζιά. Ψάχνουμε συνέχεια για νέους / νέες, φιλικούς και εργατικούς τεχνικούς που θα θέλουν να δουλέψουν μαζί μας.

Για να ενταχθείς στην ομάδα μας θα πρέπει να διαθέτεις τα παρακάτω:

Εξυπηρέτηση πελατών
Θα πρέπει να μιλάμε με τους πελάτες κάθε μέρα και να μπορούμε να εξηγήσουμε τη επισκευή που πραγματοποιήσαμε ή το τι χρειάζεται η αγαπημένη τους συσκευή. Θα πρέπει να κρατάτε ενημερωμένους τους πελάτες και να ολοκληρώνουμε τις επισκευές τους το συντομότερο δυνατόν. Ετσι και αλλιώς το λέει και το όνομα μας 🙂 i”Fast“Repair.

Καλές Τεχνικές γνώσεις
Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για κάθε επισκευή που κάνουμε, αναλαμβάνουμε να εκπαιδέσουμε το προσωπικό μας έτσι ώστε να μπορεέι να φέρει εις πέρας κάθε επισκευή σε SmartPhone και Laptop ή PC. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε κάποια χρόνια εμπειρία πάνω σε επισκευές και 1 χρόνο εμπειρίας σε παρόμοια θέση.

Οι πελάτες θέλουν το καλύτερο από εμάς, και αυτό είναι που προσπαθούμε να τους δώσουμε. Αν λοιπόν αγαπάτε τις επισκευές και σας αρέσει να εργάζεστε σε ένα ομορφο περιβάλλον με νέους ανθρώπους, στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας τη φόρμα.

Σας Περιμένουμε.

Φόρμα Βιογραφικού

  • [recaptcha]

  Switch The Language

   iFastRepair Logo

   Πάνω από 30000 πελάτες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
   Καμία χρέωση αν δεν γίνει η επισκευή.
   ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

   Βριλήσσια : Λεωφόρος Πεντέλης 104
   Κηφισιά : Κολοκοτρώνη 1 και Λεβίδου
   Αγία Παρασκευή : Χαλανδρίου 1
   Τρίπολη : Τάσου Σεχιώτη 37

   PHONE

   Βριλήσσια : +30 211 411 4843
   Κηφισιά : +30 211 4111 910
   Αγία Παρασκευή : +30 210 010 5480
   Τρίπολη : +30 2710 2222

   EMAIL

   info@iFastRepair.gr

   Cart